Degelijk en betrouwbaar

OVG is voor beleggers sinds 1994 een vertrouwd adres en beschikt inmiddels over een langjarig trackrecord dat er zijn mag. Wij hebben onze cliënten bovendien goed door de diverse crises geloodst. Integriteit en betrouwbaarheid zijn leidende begrippen bij ons handelen.

Als erkende beleggingsonderneming beschikken wij uiteraard over alle benodigde vergunningen die voor de uitoefening van ons beroep door de toezichthouders worden vereist. OVG staat onder rechtstreeks toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Integriteit en betrouwbaarheid zijn leidende begrippen bij ons handelen. Wij doen wat we zeggen en zijn transparant in wat wij doen. Daarnaast zijn wij als zelfstandige vermogensbeheerder voor onze beheerrelaties volstrekt onafhankelijk. De effectenrekeningen van onze relaties zijn ondergebracht bij InsingerGilissen Bankiers in Amsterdam en Saxo Bank in Amsterdam. Onze relaties zijn wereldwijd woonachtig.

OVG biedt toegevoegde waarde voor particulieren, holdings, (directie)pensioenfondsen, stamrecht BV’s, family offices en beleggers die een aanvullend pensioen wensen op te bouwen.

Zorgeloos een effectenrekening openen en beleggen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten dan nemen wij u de zorg uit handen. Wij openen voor u een rekening bij een van onze aangesloten banken. Saxo Bank Amsterdam of InsingerGilissen Bankiers Amsterdam. De rekening wordt op uw naam en adres gesteld.

Samenwerking met NLD Asset Management

Met NLD Asset Management (www.nld.nl) wordt intensief samengewerkt. Doel: verdere versterking van de know how op het gebied van vermogensbeheer.