OVG en haar beheerders

OVG is voor beleggers sinds 1994 een vertrouwd adres, en beschikt inmiddels over een langjarig trackrecord dat er zijn mag en een integriteit en betrouwbaarheid die leidende begrippen bij ons handelen zijn.

Uw persoonlijke vermogensbeheerder

Bij uw bank zult u vast wel hebben meegemaakt dat u uw persoonlijke- en vertrouwelijke gegevens meerdere malen hebt moeten delen met adviseurs van uw bank wegens vertrek of overplaatsing. Dat komt de kwaliteit van het beheer van uw beleggingen niet ten goede. Goed om te weten dat bij OVG al 20 jaar geen personeelsverloop is.

Uw beheerders

Mr. Drs. W. van Ganswijk
Ex ABN/Amro Bank Private Banking, ruim 30 jaar werkzaam in de beleggingswereld, oprichter en bestuurder.

J.W. Kranendonk
Ex BNP Private Banking, ruim 30 jaar werkzaam in de beleggingswereld, oprichter en bestuurder.

W.X. Dong
Per 1 juni 2012 werkzaam bij OVG als partner/vermogensbeheerder. In de periode van 2001 t/m 2008 is Dong actief geweest bij Van Lanschot Bankiers als beleggingsadviseur. Van 2008 t/m 2012 was hij werkzaam bij MeesPierson (naam in 2011 gewijzigd in ABN AMRO MeesPierson) als senior beleggingsadviseur.

Belangrijk!

Bij een grootbank is een vermogensbeheerder meestal uitsluitend van negen tot vijf uur bereikbaar. Bij OVG is uw vermogensbeheerder bij dringende omstandigheden 24 uur per dag voor u bereikbaar.