OVG en haar adviseurs

OVG is voor beleggers sinds 1994 een vertrouwd adres en beschikt inmiddels over een langjarig trackrecord dat er zijn mag. Wij hebben onze cliënten bovendien goed door de diverse crises geloodst. Integriteit en betrouwbaarheid zijn leidende begrippen bij ons handelen.

Uw persoonlijke vermogensbeheerder

Bij uw bank zult u vast wel hebben meegemaakt dat u uw persoonlijke- en vertrouwelijke gegevens meerdere malen hebt moeten delen met adviseurs van uw bank wegens vertrek of overplaatsing. Dat komt de kwaliteit van het beheer van uw beleggingen niet ten goede. Goed om te weten dat bij OVG al 20 jaar geen personeelsverloop is.

Uw adviseurs

Mr. Drs. W. van Ganswijk
Ex ABN/Amro Bank Private Banking, 30 jaar werkzaam in de beleggingswereld, oprichter en bestuurder.

J.W. Kranendonk
Ex BNP Private Banking, 25 jaar werkzaam in de beleggingswereld, oprichter en bestuurder.

G.R. Jager
Ex ING-Bank Vermogensbeheer, ex Fortis Bank NL (Hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor), eigenaar van Advance Beleggen. 35 jaar werkzaam in de beleggingswereld. Voorts is hij een van de goeroes van het dagblad “De Telegraaf” (www.dft.nl) geweest in de jaren 2008 tot 2017. Thans verbonden aan OVG met als taak het beheren van vermogens van beleggers die kiezen voor het beleid van Advance, inclusief maatwerk.

W.X. Dong
Per 1 juni 2012 werkzaam bij OVG als partner/vermogensbeheerder. In de periode van 2001 t/m 2008 is Dong actief geweest bij Van Lanschot Bankiers als beleggingsadviseur. Van 2008 t/m 2012 was hij werkzaam bij MeesPierson (naam in 2011 gewijzigd in ABN AMRO MeesPierson) als senior beleggingsadviseur.

Belangrijk!

Bij een grootbank is een vermogensbeheerder meestal uitsluitend van negen tot vijf uur bereikbaar. Bij OVG is uw vermogensbeheerder bij dringende omstandigheden 24 uur per dag voor u bereikbaar.